25 Mayıs 2012 Cuma

Yeni ciciler...



















Herkese merhabalar.Bu hafta yaptığım alışverişin fotoğraflarını paylaşıyorum sizlerle.
Ayakkabı Mudo'dan.%70 indirimle 39 tl ye alındı.
T-shirt Koton'dan 30 tl.
Rossman'a uğradım Maybelline Color tattoo Fralardan ben de kaptım.Taupe rengi,gerçekten de dövme gibi,kalıcılığı çok güzel,çok beğendim.Siyah rengini de alsaydım keşke.
Dudak kalemi Rossman'da satılan bir marka olan Rival de Loop.Çok beğendim.Mac Russian red rujum için düşünmştüm,tam uydu güzel oldu.
Mercan rengi ruj da Rival de loop marka 55 numara.Ben bu markanın rujlarını seviyorum.Fiyat-performans açısından çok iyiler.2.90 tl ye aldım,rengini çok güzel veriyor.Işltılı simli falan değil.Tavsiye ederim.
Pembe ruj ise Oriflame Pure Colour serisinden Desert Rose rengi.Bunun da rengini çok beğendim.Hafif ışıltılı ama simli değil daha çok saten gibi,Nemlendirme özelliği iyi.Tam rengini vermesi için birkaç kat sürmek gerekiyor.Kalıcılığı orta seviyede diyebilirim.

Benden şimdilik bu kadar.Bir dahaki posta kadar hoşçakalın...

3 yorum:

  1. hepside çok ciciler :)) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. bu tarz maillere oldum olası kızmışımdır fakat sizleri takip eden bir'izleyiciniz' olarak sizden de aynı şeyi rica edebileceğimi düşündüm :)

    2gün önce açtığım film, kitap, müzik ve oje içerikli bloğumu yorum ve izlemelerinizle şenlendirirseniz çok mutlu, musmutlu olurum :)
    http://kontesce.blogspot.com/
    teşekkürler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...