20 Mayıs 2012 Pazar

MAC WELL DRESSED ALLIK





 Well Dressed benim ilk Mac allığımdır.Vakti zamanında Strawberry'den almıştım.Ama çok nadir kullandım, çekmece bekleyen ürünlerden. Aslında çok hoş bir bebek pembesi.Saten yapısı var.İçinde ışıltı,sim yok.Bir çok seveni de var ama ben bir türlü sevemedim.Birincisi çok toz toz oluyor.Ben bu allığı belki 10-15 defa kullanmışımdır hemen dibi göründü.Yarısı havaya uçuyor.Bu da netse de diğer Mac allıkların aksine pigmentasyonu yok gibi birşey.Nc 15-20 tene sahip olamama rağmen allığın yanağımda belli olması için birkaç kat sürmem gerekiyor. Kendime de yakıştıramıyorum ben bu rengi,çok donuk duruyor sanki bende.Pink Swoon daha güzel bence.Ama pembe allık deyince ben the balm Downboy'u tek geçiriyorum,kendime daha çok yakıştırıyorum.Onun da yazısı yakında....

Şimdilik bu kadar...Öpüldünüz..

2 yorum:

  1. yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama ben yinede çok çok seviyorum bu allığı:))elde etmeki çin biraz ugrassamda rengi ve durusu harika=)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sevmek istiyorum:)Rengi çok güzel ama sanırım bana yakışmıyor.Zaten beyaz ötesi bir insanım,hiç renk vermiyor biraz donuk duruyor gibi geliyor bana.Ama dediğim gibi seveni çok.:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...