11 Aralık 2011 Pazar

ROSSMAN ÇIKARMASI...

  Rossman girince çıkmama biraz zor oluyor.O kadar çok şey var ki daha önce denemediğim,farklı ve ucuz hepsini alasım geliyor,kurcalamaktan incelemekten çıkamıyorum dışarıya,tabi bir de beni dışarıda bekleyen biri varsa (eşim gibi:.) ağaç oluyor zavallım.ne yapaym benim de bir bu zevkim var işte şu fani dünyada (desem de inanmayın)
 İşte son gidişimde kendimi tutup sadece bunları aldım





   Rival de loop eyeliner yeşil renk.Fiyatı uygundu 7 tl civarı ben de bir şans vermek istedim.Simli bir yapısı var,kalıcığı bence gayet iyi,Tam rengini verip hoş bir görüntü sağlaması için bir kaç defa üstünden geçmek gerekiyor.Rastlarsanız alın deneyin derim memnun kalacaksınızdır.Mor ve siyah renkleri de vardı,siyahı almayı düşünmem mac fluidline blacktrack vazgeçilmezim ama moru daha sonra alabilirim.

Bu da yine rival de loop ürünü.Oje kurutucu sprey.4 tl civarı bir şeydi sanırım.Bu da tekrar alınabileceklerden.Boyutu biraz ufak bana ne kadar dayanır bilmiyorum ama ojemin kuruma süresini kısalttığı kesin.





  Bunlarda 2,50 tl gibi komik bir rakamdan aldığım Rival de loop rujlarım.Renkleri birbirine yakın gibi görünse de aslında bariz fark var.108 no lu olan üstteki daha çok mor renge dönük,alttaki 24 no ise kahve bordo gibi birşey.Bu kadar koyu renk çok fazla kullanmadığım için ucuz bir şeyler alayım dedim ,bunlar denk geldi iyi oldu.Benim gibi düşünenler varsa tercihleri arasında olabilir.

  Sevgiyle kalın....


2 yorum:

  1. Güle güle kullan=) Eyeliner için kalıcılığı iyi demişsin, akma vs yapıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Hiç akma yapmıyor gayet kalıcı,hatta sizinle paylaşmak için elime sürdüğümde birkaç defa yıkadım ancak çıktı o derece yani:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...