17 Aralık 2011 Cumartesi

BİTİRDİKLERİM...


Isana Glaze Hair Sprey:Rossman'dann aldığım bir spreydi bu.Saçı yapış yapış yapmayan,kalıp gibi göstermeyen ama tutuculuğu iyi bir sprey.Fiyatı da 3-4 tl gibi birşeydi.Tekrar alırım.

Tigi Bed Head After Party:Strawberry'den almıştım vakti zamanında.Bitmesine çok üzüldüm.Durulanmayan bir krem bu.Kokusu çok çok güzel ve saçı çok parlak,çok pürüzsüz yapıyor.Tekrar almak isterim ama ah bu yasaklar..

Cosmo Shop Aseton içermeyen Oje Çıkarıcı:Yazın protez tırnak yaptırmıştım ve aseton içermeyen bir oje çıkarıcı kullanmam gerekiyordu.Bunu Watson'dan almıştım ama ben bu kadar kötü bir aseton görmedim.Hem çok zor çıkartıyo ojemi ham de tırnak etlerimi böyle kupkuru,yapış yapış gibi bir acayip yapıyordu.Yine de bitirine kadar inat ettim ve şimdi gönül rahatlığıyla çöpe gönderiyorum.

Chopard Cashmir Edp:Ben tatlı,vanilyalı,baharatlı,sıcak kokuları çok severim.Bunu da o yüzden çilekten almıştım.Ağır kokuları seven biriyim ama bu kokunun ilk sıkıldığı andaki kokusu bana bile çooook ağır geldi.İlk 15 dk yı atlatınca güzel ama o arada baş ağrısı başlıyor bile.Bir daha almam heralde.

Jasmine Water BB Cream:Yurtdışından alışveriş yasaklanınca Missha bb kremimin yerini dolduracak bir krem aramaya koyuldum.Watson da satılan bu krem tam istediğim gibi olmasa da yine idare eder.Kapatıcılığı orta düzeyde ve 30 koruma faktörü içeriyor.Yalnız yağlı ciltlere önermiyorum çünkü cildi yağlandırıyor.Fiyatı 23 tl gibi bir şeydi sanırım.

Loreal Voluminius 5* Maskara:Çok severek kullandım.Kirpikleri yapıştırmadan dolgun bir görünüm veriyor.Tekrar alırım vazgeçemem.

Loreal Super liner:Çok kalıcı,rengini çok güzel veren ve sürmesi çok kolay gerçekten de süper bir eyeliner.

Şimdilik bu kadar.Sevgiler.....

2 yorum:

  1. Cashmir'in kokusu bana o kadar ağır geliyor ki, bir de alerjim var benim için çekilmez kokulardan biridir malesef :(

    YanıtlaSil
  2. J.D evet haklısın canım çok ağır özellikle senin gibi alerjisi olanlar yanından bile geçmemeli...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...