24 Aralık 2010 Cuma

LUSH ÜRÜNLERİM GELDİİİİİ!!!!!!




Çok hızlı bir alışveriş oldu,tam iki günde elime ulaştı.Ürünleri henüz kullanmadım,kullanınca yorumlarımı paylaşacağım sizinle ama ilk izlenimlerimi anlatmak istedim.

Paketi açınca sanki oyuncaklar almışım gibi hissettim kendimi,rengarenk kutular,paketler...Çok hoşuma gitti.Ve kutuyu açar açmaz mis gibi kokular yükseldi.İşte fotoğraflar:




                                               Bu da gönderdikleri hediye.Çok hoş bir kokusu var ve granüllü.Ayrıca saç  için de kullanılabiliyormuş.




Saç bakım kremim.Kokusu güzel değil ama kötü de değil.Sirke gibi bir koku var içinde.


Bu da yüz temizleme sabunum,Çok fazla bir kokusu yok.


Ürün yorumları kullandıktan sonra.Şimdilik bu kadar.Hoşçakalın..

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK:)

  Bugün arkadaşlarıma gittim ve sizler için onların makyaj dolaplarını karıştırdım.Neler buldum neleeerrr...Hepsini sürdüm sürüştürdüm ve sizin için fotoğrafladım.Ve işte yorumlarım...

Önce parfümler..



Yves Saint Laurent Cinema EDP: Mükemmelll...Ben çok seviyorum bu kokuyu.Çok kalıcı ve elit.
Siklamen ve Korsika clementininin şaşırtıcı kokusunu takip eden yasemin ve bourbon vanilyası bir sinema sanatçısı gibi çevrenizdekilerin  ilgisini  üzerinize çekecek...Emin olun sıktığınızda herkes parfümünüzün adını soracaktır.Sonbahar ve kış aylarına daha uygun..


   Paco Rabanne Ultraviolet Edp: Dört mevsim kullanılabilecek bir parfüm.Kalıcılığı gayet iyi ama tabi tenden tene farkeder.Günlük kullanım için mükemmel.Bergamot,yasemin ve menekşe içeriyor,çok çiçeksi  hafif  bir koku değil,tam tersi baskın,tatlı bir vurgu var içinde.


Paco Rabanne Ultrared Edp: Meyveli,şekerli çok tatlı bir koku.İnsan koklamaya doyamıyor.Tam bir genç bayan parfümü.Açılışı kırmızı kuş üzümü,yabani çilek kokularıyla başlıyor.Kalp notalarında anason,meyan kökü ve yasemin var.Temel notalarda ise şekerleme,narenciye ve tabi ki olmazsa olmaz vanilya var.Bana bahar aylarını hatırlatıyor bu koku.Kalıcılığı gayet güzel..

Givenchy Ange ou Demon  Le Secret Edp:Temiz ve ferah bir kokusu var ama karakteristik bir koku değil.Kalıcılığı da iyi değil,ayrıca fiyatı de gereksiz pahalı,bu fiyatı hiç hak etmiyor bu koku.
Yeşil çay,İtalyan Kış Limonu,Şakayık,Yasemin,Nilüfer,Paçuli,Sarı Odun,Beyaz Misk içeriyor.Tabi bi de koksa  daha iyi olurdu.Givenchy'e yakışmadı bu parfüm.


Lancome Hypnose EDP:    Gerçekten hipnoz edici bir kokusu var.Bileğime sıktım şimdi ve hep koklayasım geliyor.Tatlı,etkili..Şişesi de çok güzel,Kalıcılığı çok iyi.İçeriğinde çiçek,vetiver karışımı var ve vanilya kokusu da çok çok baskın.Tam kışlık bir koku.Tavsiye ederim...



 Emporio Armani Diamonds Edp: Beyonce bu parfümün yüzüydü.Kötü bir parfüm olması imkansızdı zaten.Temiz,ferah,iç açıcı günlük kullanıma uygun bir koku.Kalıcılığı çok iyi.
Lychee ve ahududu meyvesinin renkli ve meyvemsi üst notaları, gül , vadi zambağı ve frezya ile renklendirilen parfümde vetiver, sedir ağacı ve paçuli , amber ve vanilya dip notalarıyla buluşarak eşsiz bir koku  yaratıyor.Vücut sütü ve duş jelinin de kokuları çok kalıcı.Parfümle beraber kullanılınca harikalar yaratıyor..

Makyaj çantalarında şunları buldum:






Max Factor 2000 Calorie Dramatic look:Extra hacimli kirpikler...Yoğun bir rengi var,kirpikleri güzel ayırıyor ve dolgunlaştırıyor.Fırçası kalın.Kıvırma özelliği de iyi.Fırçası şöyle:


Carmina Süper Volume Maskara:Hem fiaytı çok uygun hem de işlevi çok iyi.Bir çok iyi maskaranın veremediği dolgunluğu veriyor.Kirpiklerde topaklanma yapmıyor,gün içinde akmıyor,bulaşmıyor.Kurumaya başladığında dökülme yapıyor ama o kadar da olsun.Bu fiyata bu ürün çok iyi,tavsiye ederim.Bunun da fırçası max factor gibi kalın.Resmi şu:
                                          

Clinique All About Eyes Kapatıcı no:4 medium petal:



   Yapısı çok hafif,kapatıcılığı ise maximum.Bu renk daha doğal olanı,aydınlatıcı özelliği çok yok ama morluk problemi olanlar için bu renk çok uygun.Gün içinde çizgi çizgi olmuyor,yağlı bir yapısı yok.Üzerine makyaj kolayca uygulanabiliyor.Ve çok uzun süre dayanıyor.Göz etrafını nemlendiriyor,hassas ciltler de gönül rahatlığıyla kullanabilirler.


Max Factor Color Adapt Fondöten ve Innova Transparent Pudra:

                                    

  Max Factor Color Adapt Fondötenin pudralı hoş bir yapısı var.Ciltte çok doğal duruyor,fondöten kullanmayı sevmeyenler bile bunu kullanabilirler.Kapatıcılığı çok iyi ve yüzde ağırlık yapmıyor.Bunu kullanınca pudra kullanmaya gerek bile yok.Parlama yapmıyor.Renk skalası çok geniş.Aşağıdaki swatch ta 75 nolu rengi var bileğimde.Tabi bana biraz koyu geldi bu renk ve yoğun sürdüm biraz,dağıtmadım.Koyu tenlilere daha uygun bu renk.
  

 Gelelim Innova pudraya.Tek rengi var bu ürünün.Transparan olduğu için her tene uyum sağlıyor.İlk sürdüğünüzde cilt tonunuza uymuyor gibi gelebilir fakat daha sonra rengi cildinizle bütünleşiyor.Kapatıcı özelliği çok fazla yok ama pürüssüzlük ve matlık veriyor. Bunun için swatch yok çünkü transparan olduğu için belli olmuyor.
                  

Çantadan bir de dip liner çıktı...
Alix Avien Dip Liner Black:

            

Akmaz,bulaşmaz,sürmesi kolay...Fırçasının ucu sert,kalem gibi..Uzun süre dayanıyor,fiyatı uygun.Koyu bir renk veriyor.Bu markanın eye linerı da var ama fırçasının ucu yumuşak olduğu için onu kullanmak daha zor.Bir deneyin derim...Pişman olmayacaksınız..


Rujlar hakkında yorum yapmayacağım çünkü swatchlarda hepsinin renkleri görünüyor:

 Soldaki Cecile marka  ultra shine lip gloss(no:12),çok yoğun bir renk verdiğini söyleyemem ama güzel,ıslak ve parlak bir görünüm veriyor.
Sağdaki ise Maybelline colorsensational creme gloss(no:560 red love):Bu glossun rengi daha yoğun,ruj gibi.Çok parlak değil,yapış yapış yapmıyor,rahatsızlık vermiyor.Rengi de çok güzel.








    1.Maybelline Rouge Passion(passion red)
    2-Mac Frost Bomb Shell
    3-Loreal Color sensational Chick Plum
    4-Isa Dora Lip light Purple
    5-Calvin Klein Delicious Luxury Cosmopolitan
    6-Gosh Pearl Shne Lipstick Starlet
    7-Ünt R20
    8-Oriflame Mat Glam Jean
    9-Avon charged cherry 

Tek tek yazmıyorum çünkü hepsinin kalıcılığı ve nemlendirme özelliği güzel.

Cilt bakım ve saç bakım ürünleri de var,onları da bir dahaki postumda yazacağım.Şimdilik bu kadar..Kendinize iyi bakın...



23 Aralık 2010 Perşembe

GUERLAIN TERRACOTA SUN BLUSH




  Çok severek kullandığım Bir ürünü paylaşmak istiyorum şimdi sizlerle.Guerlain ürünleri malum çok kaliteli ve kutuları çok güzel ürünlerdir.Bu allık benim Guerlain'ın kullandığım ikinci ürünü,yıllar önce şu meşhur sürmelerinden kullanmıştım.




 Adının Terracota olması sizi yanıltmasın,zira öyle koyu bir rengi yok.Bu gördüğünüz en açık rengi 01-sun light.Bu renk için pembe-kahve arası birşey diyebilirim.Çok güzel ve doğal duruyor.Bronz bir tene sahip olmuyorsunuz,zaten ben sevmem hiç bronzluğu,ama sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor yüzünüzü. Yapısı çok ince,palyaço gibi yapmıyor insanı,öyle ki iyice belirgin olmasını isteyenlerdenseniz çok fazla geçmeniz lazım üstünden,dediğim gibi çok doğal bir görüntü elde ediyorsunuz.Küçük bir fırçası da var.O da çok yumuşak ve çok şık.Kısacası Guerlain yine konuşturmuş kalitesini:10 üzerinden 10...Fakat bu kadar kalite olunca fiyat da tabi biraz tuzlu oluyor.Ben bunu strawberry indiriminden 50 tl ye almıştım,Türkiye2de 100-110 tl civarnda.Bu kadar kusur kadı kızında da olur...

22 Aralık 2010 Çarşamba

LUSH ALIŞVERİŞİ...

  Çok şey duydum Lush ürünleriyle ilgili fakat kullanma fırsatım hç olmamıştı kısmet bugüne imiş.Aranızda bilenler vardır elbette fakat bilmeyenler için ufak bir bilgi vereyim.

  
İngiltere kraliçesi, Clinton ailesi, Julia Roberts, Angelina Jolie, Kylie Minogue (artık ben de varım:) ) gibi pek çok ünlü ismin kullandığı bitkisel kozmetik markasıdır Lush.İstanbul'da 4.ankara ve İzmir'de de 1er şubesi mevcuttur.
Mağazada sabundan kreme, şampuana kadar 280'i aşkın ürün bulunuyor. Lush'ın en önemli özelliği ise bitkisel olması. Ürün gelişiminde hayvansal deneyler yapılmıyor. Lush'ta, çevre dostu olmaması nedeniyle ambalajlama da tercih edilmiyor.
Mağazadaki sabunlar, kremler, maskeler şekilleri ve renkleriyle (kimisinin içinde ve üzerinde çikolata da var) tatlıya benziyor. İştah kabartıyor. Lush'ın dergisindeki çikolatalı ve portakallı sabunun altına düşülen not durumu özetliyor: "Yemek için uygun değildir!"
Taze, organik ve el yapımı kozmetik ürünleri
Lush ürünlerini taze, organik meyve ve sebzelerden, bitkisel yağların en iyilerinden ve güvenli sentetiklerden üretiyor, hayvansal hammaddeleri ürünlerinde kullanmıyor, içindekileri kullanım oranına göre sırayla ve Latin dilindeki özgün isimleriyle birlikte ambalajın üstüne yazıyor. Tüm Lush ürünleri el yapımıdır.
%100’ü organik, %70’i vegan
Ürünlerin içerikleri etiketlerde detaylı bir şekilde yer alıyor. 250’yi aşan Lush ürünlerinin %100’ü bitkisel, %70’i vegan (hayvansal herhangi bir ürünü tüketmeyi reddeden kimselerin tüketebileceği ürünler) ve piyasada bulabileceğiniz en az katkı maddesi içeren ürünler. Kullanılan katkı maddeleri arasında ise günlük mutfağımızda kullandığımız sodyum karbonat, gıda boyası gibi güvenli hammaddeler bulunuyor. Markayı hem vejetaryen hem de vegan toplulukları çok iyi tanıyor ve onaylıyor.
Gül yağı Isparta'dan
Avrupa ve ABD başta olmak üzere 40 ülkede satış noktaları bulunan Lush'ın ürünlerinde kullandığı gül yaprağı ve gül yağı Isparta'dan gidiyor. Yılda 80 litre gül yağı kullanılıyor. 1 ton gül yaprağından bir litre yağ üretilebiliyor. Yağın litresi yaklaşık 3 bin YTL. Böylece Lush'ın Isparta'ya katkısı da 240 bin YTL'yi buluyor.

İnternet sitesinden de satışları var.http://www.lushturkey.com/

Aslında sitede ihtiyacım olan ve çok güzel yorumlar almış çok ürün vardı fakat ilk defa kullanacağım için kendimi tuttum ve e acil olanları attım sepetime.İhtiyaçlarınızı kesin olarak belirleyin ve öyle sepetinizi doldurmaya başlayın aksi halde karar vermek çok zor,herşeyi almak istiyorsunuz.

İşte benim sipariş ettiklerim bunlar:

Seanik(55 gr)

Mimoza,portakal,deniz yosunu ve limon suyu içeriğiyle saça parlaklık veren  kalıp şampuan.Çok da bereketli oluyormuş bunlar.Göreceğiz bakalım..
H`suan Wen Hua (225gr) Saç Bakım Kremi



Kuru ve yıpranmış saçlar için muz,avokado,sirke ve yumurta karışımlı besleyici saç bakım maskesi.


Baby face (35 gr)

Avokado yağı içeren makyaj temizleyici..Göz makyajı için de kullanılabiliyormuş.Yüzü yumuşacık yapıyormuş çünkü yağlı bir yapısı varmış,ama bunu kullanınca kırışıklıklarının azaldığını bile söyleyen var..Şu anda indirimde ve 9.90 tl..

 Toner Tab Vit Tea Tree (5gr)


Bu katı tonik yağlı ciltler içinmiş,benim cildim karma ama fiyatı çok uygun 2,90,denemek istedim.İlginç geldi bana,yorumlarımı yazarım.Kullanımı ise şöyleymiş:





Coalface (100gr) 



  Sandal ağacı,meyan kökü ve kömür tozu içeriğiyle peeling etkili yüz temizleyici.

Siparişim 75 tl yi aştığı için yılbaşı kampanyası kapsamında hediye gönderilecekmiş.Kampanya şöyle:


 Birkaç güne kadar gelir siparişlerim.Ben de hemen yorumlarmı yazarım.Şimdilik bu kadar,kendinize iyi bakın....

STRAWBERRY'DEN SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİM...

  Bilmeyenler için anlatalım.Strawberry.net kaliteli marka ürünleri Türkiye'nin neredeyse üçte biri fiyatına satan bir kozmetik sitesidir.Yüzlerce cilt bakımı,parfüm,makyaj,saç bakımı markası mevcut bu sitede.Çok cazip indirimler yapıyorlar,çok iyi ürünleri bazen çok komik fiyatlara satın alabiliyorsunuz.Ürünler %100 orijinal.Biliyorum çünkü çok defa alışverişim oldu bu siteden.Ürünler yaklaşık 10 günde elinize ulaşıyor.Sadece parfüm alışverişlerinizde parfüm fiyatının %10'u kadar gönderim ücreti alıyorlar fakat diğer ürünlerde alınmıyor.Parfüm alışverişinizin yanına cilt bakımı,makyaj veya saç bakımı ürünü eklerseniz yine gönderim ücreti ödemezsiniz.En güzel yanı da takip no vermesi.Ürünüz elinize geçene kadar her adımını takip edebiliyorsunuz.

  Şu anda yılbaşı dolayısıyla mükemmel indirimler var.Fakat son günler,ihtiyaçlarınız varsa elinizi çabuk tutun.Ben sizler için yılbaşı indirimden şu ürünleri seçtim:


  Bu sette çok gözüm kaldı.Bugün yarın alırım herhalde dayanamam.Fiyatı da çok uygun,Sevil'de 190 tl civarında tutuyor bu 3 ürün.
   Bunu aldım bile.Şişesine bayılıp aldığım ürünlerden biri daha.Kokuyu da çok sevdim.Değişik,herkeste olmayan bir koku,aynı zamanda kalıcı.Jasmine noir...
  
 Bu kokuyu çok kişi biliyordur heralde.Tatlı,sıcak,vanilyalı bir parfüm.Çok da kalıcı.Bu parfümün sahtesine rağbet çoktur,çok beğenilir.Fiyatı burada çok uygun,bi deneyin derim,tam mevsimi..

  Bvlgari'nin parfümlerini seviyorum ben,En ağır kokusunda bile bir temizlik hissi oluyor,insanı boğmuyor.Bu da çok güzel,temiz kokulu bir parfüm.Valla parfüm ihtiyacınız varsa ve hafif kokuları seviyorsanın kaçırmayın derim...




   Bu parfümü hiç koklamadım.Bir fikri olan varsa söylesin çok merak ediyorum.Şişe tasarımı mükemmel.Süs eşyası olarak bile kullanılır yani:)
  Artık küçük küçük kabarmasın,havaya kalkmasın şu saçlar:( 

  Hem yüz hem de gözler için..Bir taşla iki kuş..
   



      Umarım beğenmişsinizdir...Siz de strawberry'deki favorilerinizi  paylaşın.Gözümüzden kaçanlar vardır belki...

     Bir de yeni üyelere 25$ üstü alışverişlerde Gosh marka dudak parlatıcısı hediye olarak veriliyor

21 Aralık 2010 Salı

SHEWOLF'TAN YILBAŞINA ÖZEL HEDİYELER


Shewolfcosmobeauty bloğunun sahibesinden yılbaşına özel muhteşem bir hediye var tek yapmanız gereken siteye üye olup çekiliş hakkı kazanmak.Ayrıntılar için TIK TIK

COSME-DE.COM VE MISSHA PERFECT COVER BB CREAM

  Öncelikle bu kremi aldığım alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum.Cosmo-de.com uzak doğu menşeili bir site.Çok fazla ürün çeşitliliği var,sitede dolanırken başınız dönüyor.Strawberry'den farklı uzak doğu menşeili,orada çok meşhur olan kaliteli markalar da var(Laneige gibi).
  Sitenin en güzel yanı gönderim ücreti almaması ve takip no vermesi.İlk alışverişte 5$ indirim hediye veriyor ve ürününüzün yanında sample gönderiyorlar.Çok güzel birşey çünkü burada bulamadığımız markaları deneme fırsatımız oluyor böylece.
   Bu siteden şu sıralar çok moda olan Missha Perfect Cover BB Cream aldım.Ürün elime tam 2 haftada sorunsuz ulaştı.Paketlenmesi çok güzeldi ve yanında sample göndermişlerdi.

  Peki nedir bu Blemish Balm kremler?

  Bu kremler ilk önce lazer tedavisinden sonra cildi rahatlatmak ve ciltteki ameliyat vb. izleri kapatmak için kullanıırmış.Daha sonra bu Koreli kozmetik firmalarının dikkatini çekmiş ve böyle bir krem ortaya çıkarmışlar,çok da iyi yapmışlar.Birkaç markanın daha BB kremi var L'egere,Skin79,Handskin...

  Ürün 42+++ güneş koruma faktörü içeriyor,yazın da gönül rahatlığıyla kullanılır.
  Nemlendirici
  Kırışıklık giderici
  Gözenekleri tıkamıyor
  Ten tonunu düzgünleştiriyor
  Düzenli kullanıldığında cilt sorunlarını tedavi ediyor.

Daha ne olsun..
Ben kullanıyorum ve çok memnunum.Gerçekten de cildimin tonunu düzenliyor,cildim parlıyor,makyaj yapmak ihtiyacı bile duymuyorum.
Yalnız ürünün sadece 2 rengi var ve Asyalı kadınların ciltleri çok açık renk olduğu için ürünün koyu tonu bile bizim esmerlere uymayabilir.Buğday tenliler 23 numarasını(koyu olanını)tercih etmeliler.Ürünü kullandığınızda rengi uyum sağlamazsa hemen telaş etmeyin,5 dk. kadar sonra ciltle iyice bütünleşiyor ve daha doğal hale geliyor.

Benim aldığım 21 no light bej


Bu krem bir fondöten değil yanlış anlaşılmasın.Yapısı çok hafif,asla rahatsız etmiyor.Gözenekleri kapatmıyor.Renkli nemlendirici gibi.Gün içinde akma bulaşma yapmıyor.

Bu ürüne göz atmak ve siteyi gezmek için TIK TIK 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...