24 Aralık 2010 Cuma

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK:)

  Bugün arkadaşlarıma gittim ve sizler için onların makyaj dolaplarını karıştırdım.Neler buldum neleeerrr...Hepsini sürdüm sürüştürdüm ve sizin için fotoğrafladım.Ve işte yorumlarım...

Önce parfümler..



Yves Saint Laurent Cinema EDP: Mükemmelll...Ben çok seviyorum bu kokuyu.Çok kalıcı ve elit.
Siklamen ve Korsika clementininin şaşırtıcı kokusunu takip eden yasemin ve bourbon vanilyası bir sinema sanatçısı gibi çevrenizdekilerin  ilgisini  üzerinize çekecek...Emin olun sıktığınızda herkes parfümünüzün adını soracaktır.Sonbahar ve kış aylarına daha uygun..


   Paco Rabanne Ultraviolet Edp: Dört mevsim kullanılabilecek bir parfüm.Kalıcılığı gayet iyi ama tabi tenden tene farkeder.Günlük kullanım için mükemmel.Bergamot,yasemin ve menekşe içeriyor,çok çiçeksi  hafif  bir koku değil,tam tersi baskın,tatlı bir vurgu var içinde.


Paco Rabanne Ultrared Edp: Meyveli,şekerli çok tatlı bir koku.İnsan koklamaya doyamıyor.Tam bir genç bayan parfümü.Açılışı kırmızı kuş üzümü,yabani çilek kokularıyla başlıyor.Kalp notalarında anason,meyan kökü ve yasemin var.Temel notalarda ise şekerleme,narenciye ve tabi ki olmazsa olmaz vanilya var.Bana bahar aylarını hatırlatıyor bu koku.Kalıcılığı gayet güzel..

Givenchy Ange ou Demon  Le Secret Edp:Temiz ve ferah bir kokusu var ama karakteristik bir koku değil.Kalıcılığı da iyi değil,ayrıca fiyatı de gereksiz pahalı,bu fiyatı hiç hak etmiyor bu koku.
Yeşil çay,İtalyan Kış Limonu,Şakayık,Yasemin,Nilüfer,Paçuli,Sarı Odun,Beyaz Misk içeriyor.Tabi bi de koksa  daha iyi olurdu.Givenchy'e yakışmadı bu parfüm.


Lancome Hypnose EDP:    Gerçekten hipnoz edici bir kokusu var.Bileğime sıktım şimdi ve hep koklayasım geliyor.Tatlı,etkili..Şişesi de çok güzel,Kalıcılığı çok iyi.İçeriğinde çiçek,vetiver karışımı var ve vanilya kokusu da çok çok baskın.Tam kışlık bir koku.Tavsiye ederim...



 Emporio Armani Diamonds Edp: Beyonce bu parfümün yüzüydü.Kötü bir parfüm olması imkansızdı zaten.Temiz,ferah,iç açıcı günlük kullanıma uygun bir koku.Kalıcılığı çok iyi.
Lychee ve ahududu meyvesinin renkli ve meyvemsi üst notaları, gül , vadi zambağı ve frezya ile renklendirilen parfümde vetiver, sedir ağacı ve paçuli , amber ve vanilya dip notalarıyla buluşarak eşsiz bir koku  yaratıyor.Vücut sütü ve duş jelinin de kokuları çok kalıcı.Parfümle beraber kullanılınca harikalar yaratıyor..

Makyaj çantalarında şunları buldum:






Max Factor 2000 Calorie Dramatic look:Extra hacimli kirpikler...Yoğun bir rengi var,kirpikleri güzel ayırıyor ve dolgunlaştırıyor.Fırçası kalın.Kıvırma özelliği de iyi.Fırçası şöyle:


Carmina Süper Volume Maskara:Hem fiaytı çok uygun hem de işlevi çok iyi.Bir çok iyi maskaranın veremediği dolgunluğu veriyor.Kirpiklerde topaklanma yapmıyor,gün içinde akmıyor,bulaşmıyor.Kurumaya başladığında dökülme yapıyor ama o kadar da olsun.Bu fiyata bu ürün çok iyi,tavsiye ederim.Bunun da fırçası max factor gibi kalın.Resmi şu:
                                          

Clinique All About Eyes Kapatıcı no:4 medium petal:



   Yapısı çok hafif,kapatıcılığı ise maximum.Bu renk daha doğal olanı,aydınlatıcı özelliği çok yok ama morluk problemi olanlar için bu renk çok uygun.Gün içinde çizgi çizgi olmuyor,yağlı bir yapısı yok.Üzerine makyaj kolayca uygulanabiliyor.Ve çok uzun süre dayanıyor.Göz etrafını nemlendiriyor,hassas ciltler de gönül rahatlığıyla kullanabilirler.


Max Factor Color Adapt Fondöten ve Innova Transparent Pudra:

                                    

  Max Factor Color Adapt Fondötenin pudralı hoş bir yapısı var.Ciltte çok doğal duruyor,fondöten kullanmayı sevmeyenler bile bunu kullanabilirler.Kapatıcılığı çok iyi ve yüzde ağırlık yapmıyor.Bunu kullanınca pudra kullanmaya gerek bile yok.Parlama yapmıyor.Renk skalası çok geniş.Aşağıdaki swatch ta 75 nolu rengi var bileğimde.Tabi bana biraz koyu geldi bu renk ve yoğun sürdüm biraz,dağıtmadım.Koyu tenlilere daha uygun bu renk.
  

 Gelelim Innova pudraya.Tek rengi var bu ürünün.Transparan olduğu için her tene uyum sağlıyor.İlk sürdüğünüzde cilt tonunuza uymuyor gibi gelebilir fakat daha sonra rengi cildinizle bütünleşiyor.Kapatıcı özelliği çok fazla yok ama pürüssüzlük ve matlık veriyor. Bunun için swatch yok çünkü transparan olduğu için belli olmuyor.
                  

Çantadan bir de dip liner çıktı...
Alix Avien Dip Liner Black:

            

Akmaz,bulaşmaz,sürmesi kolay...Fırçasının ucu sert,kalem gibi..Uzun süre dayanıyor,fiyatı uygun.Koyu bir renk veriyor.Bu markanın eye linerı da var ama fırçasının ucu yumuşak olduğu için onu kullanmak daha zor.Bir deneyin derim...Pişman olmayacaksınız..


Rujlar hakkında yorum yapmayacağım çünkü swatchlarda hepsinin renkleri görünüyor:

 Soldaki Cecile marka  ultra shine lip gloss(no:12),çok yoğun bir renk verdiğini söyleyemem ama güzel,ıslak ve parlak bir görünüm veriyor.
Sağdaki ise Maybelline colorsensational creme gloss(no:560 red love):Bu glossun rengi daha yoğun,ruj gibi.Çok parlak değil,yapış yapış yapmıyor,rahatsızlık vermiyor.Rengi de çok güzel.








    1.Maybelline Rouge Passion(passion red)
    2-Mac Frost Bomb Shell
    3-Loreal Color sensational Chick Plum
    4-Isa Dora Lip light Purple
    5-Calvin Klein Delicious Luxury Cosmopolitan
    6-Gosh Pearl Shne Lipstick Starlet
    7-Ünt R20
    8-Oriflame Mat Glam Jean
    9-Avon charged cherry 

Tek tek yazmıyorum çünkü hepsinin kalıcılığı ve nemlendirme özelliği güzel.

Cilt bakım ve saç bakım ürünleri de var,onları da bir dahaki postumda yazacağım.Şimdilik bu kadar..Kendinize iyi bakın...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...