21 Aralık 2010 Salı

EVERYDAY MİNERALS YILBAŞI KAMPANYASI

Mineral kozmetiğin öncü firması Everyday Minerals Türkiye satışlarına başlamıştı.Şimdi de çok cazip bir yılbaşı kampanyasıyla bizimle..
Cildine önem veren ve doğal makyajı tercih eden bayanlar için kimyasal barındırmayan mineral makyaj ilk sırada yer alıyor. Everyday Minerals’i mineral makyajda üst sıralara taşıyan unsurlardan bir kaçı da ürünlerinin parfümsüz olması, hayvanlar üzerinde test edilmemesi ve en önemlisi toksik paraben maddesi bulundurmamasıdır.

Everyday Minerals’in mükemmel kapatıcılıktaki allık ve fondötenleri, ışıltılı rengarenk farları ve dayanılmaz yumuşaklıktaki bambu saplı fırçaları www.emturkiye.com adresinde sizleri bekliyor.

Sitede Fondöten, Allık, Pudra, Kapatıcı, Far, Eyeliner ve Makyaj Fırçası olmak üzere 8 kategori altında 160’ın üzerinde ürün yer almaktadır. 24 renk Mineral Fondötenin her biri için, farklı cilt tiplerine uygun 4 çeşit ton bulunmaktadır. Dikkat çeken ürünler arasında pratik kullanım için tasarlanmış Roll-on Farlar ve yassı tasarıma sahip Itahake Fırça yer alıyor. 
Eğer hala mineral makyaj ürünleri denemediyseniz bu fırsat tam size göre..Üstelik 35 tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...