11 Ocak 2012 Çarşamba

Bittiiiii...

  Bende bir terslik mi var bilmiyorum.Bir şeyler bitince normalde üzülmem lazım hatta bitmesin,uzun süre dayansın param cebimde kalsın diye düşünmem lazım.Ama yok ben acayip seviniyorum.Benimki de farklı bir bakış açısı.Para verip aldığım şeyler boşa gitmedi,atılmadı,sonuna kadar kullanıldı diye düşünüp yeni yeni cicileri hiç suçluluk duymadan alıyorum,ee ne yapayım ama sonuçta bittiiii:)
  Eskiden elimdekileri bitirmeden yenilerini alıyordum ve daha önce aldıklarımın yüzüne bile bakmıyordum.Sonra onlar bozuluyordu ve sonuç çöpe giden bir sürü para..En azından şimdi param çöpe gitmiyor,akıllandım dibini görmeden yenisini almıyorum.
Bu ay bitirdiklerim de işte bunlar:
 LOREAL INTENSE REPAIR ŞAMPUAN: Saçlarım röfleliyken almıştım bunu.Çok yıpranmıştı ve kupkuruydu o zaman iyi gelmişti.Yanında saç kremini ve maskesi ile durulanmayan kremini de qalmıştım(bu ikisini hala kullanıyorum ).Ama saçımı kendi rengine boyadıktan ve kısacık kestirdikten sonra yıpranma ve kuruluk problemi kalmadı doğal olarak.Saç kremi bile kullanmıyorum ohh ne rahatmış.İşte bu yüzden artık ağır gelmeye başlamıştı saçıma çabuk yağlandırıyordu.Yine de kullandım inatla ve bitti.Eğer kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa tavsiye ederim özellikle set şeklinde.Bu arada Loreal'in profesyonel ürünlerini Kuaför Sepeti adlı siteden alıyorum.Hem piyasaya göre daha ucuz hem de çok ilgililer.

 BABE  STOP ACNE ARINDIRICI TEMİZLEME JELİ  :Cildi kurutmadan derinlemesine temizleyen bir jel.Güzeldi ama öyle harikalar yaratan vazgeçilmeyecek bir ürün değil benim için. şimdi Bioderma kullanıyorum.



BİODERMA SEBIUM MASK :Yüzünüze sürüp 5 dk beklettikten sonra ovalayarak çıkartıyorsunuz dolayısıyla hem maske hem de peeling etkisi yaratıyor.Bu anlamda pratik ve güzel bir ürün.Ciltteki fazla yağı alıyor ve daha mat görünmesini sağlyor.Ben zaten Bioderma ürünlerinden çok memnunum benim cildime çok iyi geliyor.Bu üründen de memnun kaldım.

AVON ROUGH SKIN REMOVER:Avon'un ayak bakım ürünlerini hiç denediniz mi bilmiyorum ama ben çok seviyorum.Bir çok ayak kremi vs. denedim ama Avon bu işte cidden iyi..Bu ürün için  ayak peelingi diyebiliriz.Çatlak topuklara ve sertleşmiş ayak derisine kesin çözüm.Arkasından da yumuşatıcı kremini sürüyorsunuz ve yumuşacık oluyor ayaklarınız.Eğer denemediyseniz bir şans verin derim.

Şimdilik bu kadar..SEVGİLERLE..

4 yorum:

  1. Bioderma ürünlerini ben de begeniyorum.Özellikle hassas bir cildim olmasında dolayı sensibio H20 temizleyicisini kullanıyordum ama bitti:(tekrar alsam mı bilmiyorum. sen ne tavsye edersin.

    Avon ayak kremlerinden ben de almıştım yıllar önce. ara ara kullandım ama ben lapitak kremi daha guzel buluyroum. hem fiyat hem de nemlendirmesi guzel:)

    YanıtlaSil
  2. Bluestyle H2O dan tekrar alman kesinlikle öneririm.Benim vazgeçemediğim ürünlerden.Hem tahriş etmiyor hem de çok güzel temizliyor.Lapitak ben de kullandım ama o bana vazelin gibi çok kalın geldi.Sanki cilt emmiyormuş gibi his uyandırdı.O yüzden Avonu tercih ediyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Deniz Kuaför Malzemeleri  Daha da yenileri çıkmaya devam ediyor her ürün birbirinden güzel

    YanıtlaSil
  4. Deniz Kuaför Malzemeleri  Çok güzel bir yazı son zamanlarda en çok
    gündemde olan kozmetik ürünleri ve kuaförler için en uygun malzemeler bu site üzerinde uygun fiyatlarla mevcuttur...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...