16 Aralık 2011 Cuma

YVES ROCHER ARNICA ESSENTIEL EL VE TIRNAK BAKIM YAĞI


    Ürün açıklaması:
Eller ve tırnaklar için güzellik iksiri...
Saten gibi ellerinizin bir sırrı var. Ellerinize ve tırnaklarınıza bir güzellik masajı sunmak için, besleyici, yumuşatıcı ve yenileyici zengin yağlarla Arnica ekstresinin mükemmel birleşimi. Nasıl kullanılır? Masajda: elinizin içine bir damla yağ damlatarak her parmağınıza yumuşakça masaj yapın. Banyoda: tırnaklarınızı güçlendirmek için 2 dakika yağa batırın. Güçlü noktası: 
Yumuşak ve özel yapısı bu ürünü istisnai bir manikür ürünü yapıyor.
Soğuk havalardan,kimyasallardan yıpranan kuruyan ellere ilaç gibi bir ürün bu.İki damlası bile elleri yumuşacık yapmaya yetiyor. Yaklaşık 5 aydır her gün kullanıyorum ve daha yarısına bile gelemedim,çok da bereketli.Manikürden sonra kullanmak ve tırnak etlerini nemlendirmek için ideal.Ben her gece yatmadan önce sürüyorum ve sonuçtan çok memnunum.Yağ olmasına rağmen yoğun bir yapısı yok çabuk emiliyor.Güzel bir kokusu var,ben kokuları öyle çok ayırt edemem ama burnuma böyle çam ağacı kokusu geliyor.Ayrıca şişesi de çok hoş,ben biterse tekrar alırım kesinlikle siz de bir şans verin derim,memnun kalacaksınızdır.


3 yorum:

  1. tam da bugünlerde böyle bir ürün arıyordum. Çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğine sevindim canım.Güzel yorumların için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok başarılı bir ürün.Hem elleri yumuşacık yapıyor hem de manikürün uzun süreli olmasını sağlıyor.Bayılıyorum :) Ayrıca blogumu ziyaret edersen çok sevinirim

    http://handeyuzel.blogspot.com/

    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...